Aktuelnosti

Politika- 23.06.2017.
NEMA LIČNOG BAKROTA ZA GRAĐANE SRBIJE
"Đerđ Pap, poreski stručnjak i bivši direktor u Poreskoj upravi Srbije, odgovara da „bogati (pa i oni koji to nisu) ne idu u bankrot zato što takva „institucija” u Srbiji ne postoji."
Emisija Biznis monitor - 26.06.2017.
BIZNIS MONITOR
Gostovanje direktora doo "Fiskal Pro", Pap Đerđa, u emisiji "Biznis monitor". Zašto je u Srbiji, ali i ostatku sveta, danas isplativije ulagati novac u zlato nego u biznis ili banke? Šta bi preduzetnici radili da su ministri i može li se, ipak, uspeti u Srbiji?
Ekspres- 15.06.2017.
POREZ – PAUŠALNA PRAVDA
"Poreski stručnjak Đerđ Pap u izjavi za “Ekspres” kaže da država nije dobro postavila normativnu osnovu, odnosno nije imala snage da se izmenama zakona radikalno odupre pritiscima jakih advokatskih lobija."
021.rs- 15.12.2016.
IMA LI MESTA ZA SNIŽAVANJE POREZA I DOPRINOSA NA PLATE?
"Nekadašnji dirketor Poreske uprave Đerđ Pap je veliki pristalica snižavanja nameta, tvrdeći da bi se sav vlasnicima oslobođen novac državi brzo vratio kroz uvećanje broja zaposlenih i rasta neto zarada."
Emisija Insajder- 30.11.2016.
INSAJDER-SERIJAL:PRVENSTVO U PREVARI
Gostovanje direktora doo "Fiskal Pro", Pap Đerđa, kao poreskog strucnjaka u emisiji INSAJDER-SERIJAL:PRVENSTVO U PREVARI. Insajder u serijalu Prvenstvo u prevari otkriva šta se dešava u fudbalskim klubovima dok adekvatna kontrola države ne postoji.
Kragujevačke nedeljne novine- 31.05.2016.
BATINA KOJA NEKOG UDARI, A NEKOG PRESKOČI
"Mislim da su učestalim žalbama na poreze doprineli pogoršani uslovi poslovanja. Ako imate građevinsku firmu sa 100 zaposlenih, ona će morati da isplati 100 plata i kada nema posla i kada stane priliv novca. Mnoge građevinske firme su u krizi tako propale. Ono što je problem jesu administrativne procedure, katastrofalno komplikovane, opterećujuće i neracionalne“, objašnjava Pap, dodajući da ne možete ostvariti svoja prava u propisanim rokovima."