DOO „FISKAL PRO”

Fiskal Pro nastaje 1994. godine i od tada uspešno kombinuje iskustvo i inovativnost prilikom obavljana osnovnih delatnosti preduzeća – knigovodstvenih, računovodstvenih i poslova poreskog savetovanja.

Imajući u vidu tipove podrške koji su potrebni prilikom započinjanja sopstvenog biznisa, u daljim godinama poslovanja širimo spektar usluga kako bi uključio i usluge osnivanja preduzeća, radnji i udruženja građana.

Integritet, tačnost, efikasnost i inovativnost su vrednosti kojima se rukovodimo kako bismo opravdali vaše poverenje. Shvatamo vašu potrebu za pouzdanim i kvalitetnim partnerom u polju računovodstva, kao i poreskog i poslovnog savetovanja.

Naša vizija

Kao i do sada, naša misija je da uz pomoć vrednosti koje negujemo – efikasnost, znanje, iskustvo, integritet i briga o svakom pojedinačnom klijentu, ostanemo jedno od knjigovodstvenih preduzeća u Novom Sadu kome je najveći broj klijenata ukazao poverenje. Stalnim usavršavanjem i primenom najnovijih infromacionih rešenja, želimo da pružamo najoptimalnija rešenja za svoje klijente, kao i da obezbedimo idealne uslove za napredak i dalji razvoj naših zaposlenih.

Efikasnost

Nalazimo se u samom centru Novog Sada, u neposrednoj blizinini svih važnih institucija, što pospešuje našu efikasnost prilikom komunikacije sa vama, kao I prilikom obavljanja računovodstvenih poslova. Naš tim sastoji se od iskusnih stručnjaka koji pristupaju svakom novom zadatku sa najvišim nivoom posvećenosti kako bi posao obavili u skladu sa vašim potrebama u datom roku.

Integritet

Svoje usluge koncipiramo tako da svojim klijentima na raspolaganje stavimo vrhunske stručnjake iz različitih oblasti kako bi svaki deo vašeg poslovanja bio uspešno vođen. Svesni vaše predanosti poslu kojim se bavite, cilj nam je da istu prikažemo i u našem radu. Naš mnogobrojni tim stoga se konstantno usavršava kroz profesionalne programe kako bi odgovorio zahtevima i potrebama vašeg poslovanja.

Spremni smo da rešimo izazove mikro, malih, srednjih i velikih preduzeća, kao i preduzetničkih radnji prilagođavajući naše usluge vašim potrebama.

Inovacija kao konstanta

Sa željom da svojim klijentima pružimo najefikasniju uslugu, koristimo najsavremenije računarske tehnologije u sferi računovodstvenog poslovanja. Posebnu pažnju posvećujemo sigurnosti vaših podataka primenjujući fizička i softverska ograničenja pristupa podacima. Na taj način obezbeđujemo najviši stepen bezbednosti i efikasnosti, što vama daje više prostora za unapređenje aktivnosti koje su ključne za uspeh vašeg preduzeća.

Prateći savremene trendove u razvoju, a u zavisnosti od vaših potreba, omogućavamo vam rad na trenutno najsavremeniji način – na vršenju računovodstvenih poslova uz pomoć najsavremenije, “cloud” tehnologije. Cloud računovodstvo omogućava brojne prednosti u odnosu na tradicionalno knjigovodstvo, koje uključuju veću efikasnost i poboljšanu bezbednost i dostupnost podataka.

Kroz konstantno stručno usavršavanje, naš tim ostaje u koraku sa potrebama modernog poslovanja i uspeva da održi kvalitet rada na najvišem nivou.

Naš tim

Đerđ Pap

Direktor

Diplomirani pravnik i poreski savetnik sa 35-ogodišnjim radnim iskustvom u privredi i državnoj upravi. Predsednik Upravnog odbora Udruženja vlasnika računovodstvenih agencija (UVRA) i potpredsednik Upravnog odbora Udruženja poreskih savetnika Srbije.

upsuvra

Ljubica Arsenijević

Već 23 godine nezamenljiv član Fiskal Pro tima, knjigovođa sa 37-ogodišnjim iskustvom na knjigovodstvenim poslovima.

021/2155486


 

Branka Pupavac

Diplomirani ekonomista sa 30 godine radnog iskustva u knjigovodstvu, od čega 8 u Fiskal Pro-u.

021/2155487


Vera Kastratović

Vera Kastratović je član Fiskal Pro knjigovodstvenog tima u poslednjih 20 godina. Ima 22 godine radnog iskustva u knjigovodstvu.

021/2155485


 

Željka Vidaković

Najnoviji član Fiskal Pro tima, Željka Vidaković je knjigovođa sa 22-ogodišnjim iskustvom.

021/2155481