DOO „FISKAL PRO”

A Fiskal Pro 1994. jött létre, és azóta sikeresen ötvözi a tapasztalatot és az innovatív megoldásokat alaptevékenységének - a könyvelésnek, a számviteli tevékenységnek, valamint az adótanácsadásnak a végzése közben.

Figyelembe véve, hogy a saját vállalkozás megkezdésekor milyen szolgáltatásokra van szükség, arra törekszünk, hogy bővítsük tevékenységünk körét olyan szolgáltatásokkal, mint a cég és üzlet, valamint polgári társadalmi szervezetek alapítása.

Az integritás, a pontos ügyintézés, a hatékonyság és az innovatív tevékenység azok a szakmai értékek, amelyek vezérelnek bennünket, és amelyek révén igyekszünk megszerezni a polgárok bizalmát. Tisztában vagyunk vele, hogy szükségük van egy olyan partnerre, aki támogatást nyújt a könyvelés, az adó ás az üzleti tanácsadás területén.

Mi a mi víziónk?

Épp úgy mint eddig, megtartani azokat az értékeket, amelyekre eddig is támaszkodtunk, ezek pedig, a: hatékonyság, a tudás, a tapasztalat, az integritás és az üzletfelek iránti gondviselés – ezeknek az értékeknek az alapján kívánunk Újvidéken olyan könyvelési cégként tevékenykedni, amely iránt nagy számú üzletfél maradéktalan bizalmat tanúsít. A folyamatos továbbképzéssel, a legkorszerűbb informatikai – számítástechnikai megoldásokkal, üzletfeleinknek optimális megoldást kínálunk, ugyanakkor alkalmazottainknak kiváló fejlődési és előrehaladási lehetőségeket kívánunk teremteni.

Hatékonyság

Irodánk Újvidék központjában van, a legfontosabb intézmények közvetlen közelségében, ami elősegíti az önökkel fenntartott kapcsolatokat, és magát a könyvelési tevékenységet is. Csapatunkat tapasztalt szakemberek alkotják, akik minden feladatot lelkesen teljesítenek, ezzel igyekeznek határidőre eleget tenni az önök elvárásainak.

Integritás

Szolgáltatás nyújtáskor arra törekszünk, hogy a legjobb szakembereket bocsássuk üzletfeleink rendelkezésére, minek eredményeként az önök vállalkozása, minden részletében sikeres lesz. A mi nagyszámú csapatunk, a különböző hivatásos programok révén, állandóan képezi magát, hogy eleget tehessen az önök üzleti elvárásainak.

Felkészültünk arra, hogy megoldást találjunk azokra a kihívásokra, amelyeket a mikro, a közepes és a nagyvállalatok, valamint az üzleti vállalkozások támasztanak irántunk, miközben szolgáltatásainkat az önök igényének rendeljük alá.

Folyamatos innovatív tevékenység

Azzal a szándékkal, hogy üzletfeleinknek a lehető leghatékonyabb szolgáltatást biztosítsuk, a legkorszerűbb számítás-technológiai eljárásokat alkalmazzuk a könyvelés alkalmával. Megkülönböztetett figyelmet szentelünk az önök adatbiztonságának, amit az adat hozzáférhetőség fizikai, valamint szoftver korlátozásával valósítjuk meg. Ennek eredményeként a lehető legnagyobb biztonságot és hatékonyságot szavatoljuk, így önöknek teret biztosítunk az üzleti tevékenység fejlesztésére, ami a vállalkozás sikerének a kulcsa.

Mivel folyamatosan követjük az újításokat, az önök szükségleteivel összhangban, a jelenleg lehető legkorszerűbb elszámolási munkamódszer alkalmazását kínáljuk önöknek – amit „cloud” technológiának neveznek. A „cloud” elszámolási technológia, a hagyományos könyveléshez viszonyítva, számos előnyt biztosít, vagyis nagyobb hatékonyságot, biztonságot és adatelérhetőséget tesz lehetővé.

A folyamatos továbbképzésnek köszönhetően, csapatunk lépést tart a korszerű gazdálkodási követelményekkel, és tevékenységének minőségét is a lehető legmagasabb szinten tartja.

Csapatunk

Papp György

Igazgató

Okleveles jogász, adótanácsadási szakember, akinek az ipari vállalkozásoknál és az állami közigazgatási szervekben 35 éves munkatapasztalata van. Papp úr a Könyvelési Ügynökségek Tulajdonosai Egyesületének (UVRA) az Igazgatói bizotságának az elnöke, valamint a Szerbiai Adó – tanácsnokok Egyesületének Igazgatói bizotságának az alelnöke.

upsuvra

Ljubica Arsenijević

Már 23 éve a Fiskal Pro csapatának, nélkülözhetetlen tagja. Könyvelő, akinek a könyvelés terén 37 éves munkatapasztalata van.

+38121-2155486


 

Branka Pupavac

Okleveles közgazdász, könyvelésben eltöltött 30 éves munkatapasztalattal, ebből 8 évet a Fiskal Pro-nál töltött.

+38121-2155487


Vera Kastratović

Az utóbbi 20 évben a Fiskal Pro csapatának tagja. A könyvelés terén 22 éves munkatapasztalattal rendelkezik.

+38121-2155485


 

Željka Vidaković

A Fiskal Pro csapatának legfiatalabb tagja, ennek ellenére eddig már 22 év munkatapasztalatot szerzett.

+38121-2155481